«Γιουβέντους στα πλοκάμια της μαφίας»!

Ομοσπονδιακός εισαγγελέας στην Ιταλία υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του αποδεικτικό υλικό που επιβεβαιώνει τις σχέσεις της Γιουβέντους με την ιταλική μαφία!

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Τζιουζέπε Πεκοράρο στην εισήγηση του ενώπιον των μελών της κοινοβουλευτικής επιτροπής κατά της μαφίας, που ερευνά την σχέση της Γιουβέντους σε διοικητικό και οπαδικό με την μαφία.

Όπως υποστήριξε έχει στα χέρια του 5000 σελίδες που προέρχονται από την εισαγγελία του Τορίνο, στις οποίες υπάρχουν συνομιλίες του Αντρέα Ανιέλι με υψηλά ιστάμενα

πρόσωπα της Μαφίας που αφορά την την διαχείριση των εισιτηρίων.

Την ίδια στιγμή στις 23 Μαρτίου θα ξεκινήσει άλλη δίκη στο Τορίνο στην οποία θα εξεταστεί η περίπτωση διείσδυσης μελών της μαφίας στους ultras της Γιουβέντους και η παράνομη πώληση εισιτηρίων των παιχνιδιών της έξω από το Juventus Stadium.

«Πρέπει να ακούσουμε την επίσημη Γιουβέντους πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος», σχολίασε ο πρόεδρος της επιτροπής κατά της μαφίας, Μάρκο Ντι Λέλο, την ώρα που ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι τοποθετήθηκε επίσημα με ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ μου αφεντικό της μαφίας. Το διάβασα και είναι ψευδές».

Keywords
Τυχαία Θέματα