Εορταστικό το κλίμα σε Cyprus College και Λύκειο Λατσιών

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Φινάλε στα πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών είχαμε το Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εορταστικό, αφού έγιναν οι απονομές στους πρωταθλητές και δευτεραθλητές.

Στο κλειστό του Cyprus College το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αντιμετώπισε τον Παρνασσό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα με 36-18 και να κλείνουν τον θεσμό με απόλυτο των νικών 21 στο σύνολό τους.

Μετά

το τέλος του αγώνα έγινε, στην παρουσία του προέδρου της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπου Λόττα, η απονομή του πρωταθλήματος στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, καθώς και η απονομή στον Δευτεραθλητή Παρνασσό, δίνοντας μια ιδιαίτερα ξεχωριστή νότα στον αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ ολοκλήρωσε με νίκη το πρωτάθλημα κερδίζοντας άνετα, όπως φάνηκε, το τελικό 31-23 του Προοδευτικού εκτός έδρας και τερμάτισε στην 3η θέση. Στην 4η θέση έμεινε οριστικά η παφιακή ομάδα.

Πανηγύρισαν τα Λατσιά
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα των Λατσιών, κερδίζοντας τον Α.Ο. Αραδίππου με 36-16 στο φινάλε του θεσμού.

Τα κορίτσια της Άννας Εκατερινέσκου είχαν κίνητρο και μάλιστα μεγάλο. Ήθελαν να κλείσουν το πρωτάθλημα με το απόλυτο των νικών και τα κατάφεραν, φτάνοντας στις 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κατακτώντας δίκαια και πανάξια το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε πάρτι στο κλειστό των Λατσιών, αφού έγινε και η επίσημη απονομή του τροπαίου μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα