Εορταστική εκατοστάρα έριξε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2019 με μια εύκολη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο (115-74) και πλέον ετοιμάζεται για την δύσκολη και κρίσιμη αποστολή στο Καλίνινγκραντ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Καλύτερος ο Μήτογλου, εξαιρετικός ο Παπαγιάννης.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του γιόρτασαν... πρόωρα το ρεβεγιόν του νέου έτους και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη στο

κλειστό «Σοφία Μπεφόν», κερδίζοντας τον Πανιώνιο με το εντυπωσιακό 115-74! Μάλιστα, αυτή ήταν η 8η «κατοστάρα» του Παναθηναϊκού στην φετινή ΕΚΟ Basket League σε σύνολο 13 αγώνων και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Καλίνινγκραντ και στην δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του γιόρτασαν... πρόωρα το ρεβεγιόν του νέου έτους και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» κερδίζοντας τον Πανιώνιο με το εντυπωσιακό 115-74! Μάλιστα αυτή ήταν η 8η «κατοστάρα» του Παναθηναϊκού στην φετινή ΕΚΟ Basket League σε σύνολο 13 αγώνων και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Καλίνινγκραντ και στην δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο απ' όλους, όντας πρώτος σκόρερ του ματς με 19 πόντους έχοντας 6/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε λιγότερο από 21 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα «άγγιξε» και το career high του στο πρωτάθλημα και δη τους 20 πόντους που είχε σημειώσει σε ματς Παναθηναϊκού-Τρίκαλα την σεζόν 2017-18. Άλλοι τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να ήταν ασταμάτητος στην ρακέτα του Πανιωνίου (18π., 9/11δίπ., 8ριμπ.) ενώ ο Ταϊρίς Ράις άγγιξε το δικό του double-double με 8 πόντους και 11 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα