Το γύρισε "τούμπα" και πήρε διπλό στο Emirates η Τσέλσι (video)

Το κόλπο της χρονιάς έκανε η Τσέλσι στο Emirates κόντρα στην Αρσεναλ, καθώς έχανε μέχρι το 83' με 1-0, όμως το φινάλε την βρήκε με τεράστια νίκη με 1-2.

Πίσω στο σκορ από νωρίς και χωρίς να έχει απειλήσει ουσιαστικά, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα ήταν μάλλον υπερευχαριστημένη αν έπαιρνε βαθμό, όμως όχι μόνο ισοφάρισε αλλά έφυγε από το Emirates

με την νίκη. Οι Μπλε χάρη σε δώρο του keeper, Λένο, μπήκαν στο ματς και στο τέλος το πήραν και έτσι ισχυροποίησαν την θέση τους στο Νο4 της Premier League. Αντίθετα, η Αρσεναλ πλέον βρίσκεται στο -11 από τις θέσεις του Champions League.

Από νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ οι γηπεδούχοι, καθώς στο 13' μετά το κόρνερ του Οζίλ ο Τσέιμπερς πήρε την πρώτη κεφαλιά και με δεύτερη ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ με το γκολ του Νο45 στην PL (1-0). Στο 18' η ομάδα του Αρτέτα είχε τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ αλλά το κοντρόλ του Λακαζέτ τα χάλασε όλα και στη συνέχεια, παρά τον τραυματισμό του Τσέιμπερς (23') οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο να κρατήσουν ήσυχη την Τσέλσι και στο 44' ο Ομπαμεγιάνγκ είχε σουτ άουτ χάνοντας την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν είχαν μεγάλη διαφορά από το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους. Με εξαίρεση το φινάλε. Αν και η Τσέλσι δεν είχε κάνει την Αρσεναλ να τη νιώσει, εκμεταλλεύτηκε τα σοβαρά αμυντικά λάθη και με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών έκανε μία από τις μεγαλύτερες κλοπές στην ιστορία της PL. Στο 83', μετά το φάουλ του Μάουντ ο Λένο έκανε έξοδο... κινδύνου και ο Ζορζίνιο πανεύκολα το 1-1 σε κενό τέρμα και στο 87' ο Γουίλιαν γύρισε από δεξιά στον Εϊμπραχαμ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική προσπάθεια του Μουστάφι και αφού γύρισε στο καλό του πόδι, εκτέλεσε κάτω από τα πόδια τον Γερμανό τερματοφύλακα για το τελικό 1-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα