Tέλος ο Μπολοβίνης από την ΕΝΠ

Μετά την αποχώρηση του Γκιγιέρμε Ράμος από την θέση του βοηθού προπονητή στην Ένωση, ήρθε ακόμα μία αποχώρηση από το προπονητικό τιμ των βυσσινί.Συγκεκριμένα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φίλιππος Μπολοβίνης ανακοίνωσε και αυτός μέσω των σόσιαλ μίντια την αποχώρησή του από την ομάδα. Έτσι, μέσα σε σχεδόν 2 ώρες η ΕΝΠ μετρά 2 απώλειες στο προπονητικό της τιμ, καθώς προπονητής τερματοφυλάκων

και βοηθός προπονητή ανακοίνωσαν την φυγή τους από την ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση του Μπολοβίνη:

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε απόφαση για να αποχωρήσω από την ομάδα της ΕΝΠ.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ΕΝΠ για την συνεργασία που είχαμε, το τεχνικό επιτελείο και τους προπονητές Γιώργο Κοσμά, Λευτέρη Ελευθερίου, Γκουστάβο Σιβιέρο, τον πολύ καλό μου φίλο Γκιγέρμε Ράμος, τον Κώστα Κουμή, τον Πετρο Βιολάρη και ολόκληρο το ιατρικό επιτελείο, τον Φώτη Θωμά, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Θεόδωρο Αντωνίου για όλα όσα με βοήθησε.

Επίσης, τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες Μπόρις Κλέιμαν, Κωνσταντίνο Πέτρου και Άγγελο Γεωργίου!

Εύχομαι σε όλους καλή συνεχεια και επιτυχίες στο ιστορικό σωματείο της ΕΝΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα