Εντυπωσιακός Νόλε στην πρεμιέρα του στο Roland Garros

Πολύ σοβαρός και σαρωτικός ήταν στην πρεμιέρα του στο Roland Garros ο υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχασε μόνο 4 games (!) από τον Γιοσιχίτο Νισιόκα και πήρε σε λιγότερο από 2 ώρες την πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε νύχτα για φέτος στο Philippe Chatrier, o Νόλε συνέτριψε τον Νισιόκα με 6-3, 6-1, 6-0 και πήρε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Roland Garros.

Εκεί,

θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Άλεξ Μόλτσαν και Φεντερίκο Κόρια, το ματς των οποίων επαναπρογραμματίστηκε για την Τετάρτη (24/5), λόγω βροχής.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου σέρβιρε εννέα άσους και κέρδισε 55/86 πόντους πίσω από το σερβίς του, όμως, είχε για σημείο αναφοράς τις εκπληκτικές του επιστροφές, μιας και για έδειξε για ακόμη μια φορά, πως είναι ο κορυφαίος receiver στο Tour.

Αυτή ήταν η 12η νίκη του Τζόκοβιτς στη φετινή clay court season και ήρθε σίγουρα, με τον πιο άνετο τρόπο, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες. Ο κάτοχος 20 Grand Slam τροπαίων, πέτυχε έτσι την 1η του νίκη σε Major τουρνουά για φέτος, μετά το… φιάσκο του Αυστραλιανού Όπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα