Ένταση σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα: Έκαναν χρήση laughing gas και καυγάδιζαν

Καυγάδες, laughing gas και απειλές. Έτσι περιγράφουν τις διακοπές τους στην Κύπρο Βρετανοί σύμφωνα με τη Mirror.

Μεταξύ άλλων, η 50χρονη Jayne Gelder εξομολογήθηκε ότι οι Βρετανοί ένοικοι του ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα έκαναν χρήση laughing gas και έψαχναν για καυγά έξω από το δωμάτιο τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρει

ότι μια παρέα αντρών έκαναν χρήση laughing gas στην πισίνα του ξενοδοχείου, στην παρουσία μικρών παιδιών. «Καθόμασταν στο μπαλκόνι και στην πισίνα βρίσκονταν δύο άντρες, οι οποίοι κρατούσαν μπαλόνια με laughing gas και έκαναν χρήση. Ρωτούσα έναν φίλο εάν ονειρευόμουν, δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα. Κάθονταν και έκαναν χρήση των μπαλονιών. Αφού έκαναν χρήση, πετούσαν τις άδειες φιάλες στους θάμνους πίσω τους, ενώ άφηναν τα χρησιμοποιημένα μπαλόνια στην πισίνα. Ήταν απίστευτο».   

Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, στο οποίο κάποιοι από τους ένοικους του ξενοδοχείου «προκαλούσαν σε καυγά όποιον έβλεπαν» τα ξημερώματα, ενώ απειλούσαν τους υπόλοιπους ότι «θα τους έβγαζαν τα μάτια με πλαστικό πιρούνι».

Μάλιστα, κάποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των νεαρών για καυγά, αλλά κατά λάθος κτυπούσαν την πόρτα στην καταγγέλλουσα. Εξήγησε ότι πέντε εξαγριωμένοι άντρες της κτύπησαν την πόρτα δύο φορές αλλά τους είπε να επιστρέψουν στα δωμάτια τους.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Οδηγός λεωφορείου άφησε στο δρόμο μαθητές λόγω.. αντιπαράθεσης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένταση, Αγία Νάπα, Έκαναν,entasi, agia napa, ekanan