Altamira Real Estate: Τρεις κενές κατοικίες προς πώληση στην Λευκωσία

Τρεις εξαιρετικές οικιστικές προτάσεις στη Λευκωσία παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate. Πρόκειται για ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, οι οποίες διατίθενται προς πώληση, σε ιδιαίτερα δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας.

Τα τρία ακίνητα είναι κενά και σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμα να κατοικηθούν είτε από τον αγοραστή είτε από τον ενοικιαστή, ενώ εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, με αποτέλεσμα ο αγοραστής

να αποφεύγει το κατασκευαστικό κόστος, που είναι ιδιαίτερα υψηλό αυτή την εποχή, αλλά και τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτεί η ανέγερση ενός νέου σπιτιού.

Σε μια περίοδο που η ζήτηση για αγορά ευρύχωρης κατοικίας είναι αυξημένη, οι κενές ετοιμοπαράδοτες οικιστικές μονάδες, σε περιζήτητες περιοχές της Λευκωσίας, γίνονται ολοένα και πιο δυσεύρετες.

Κατόπιν διερεύνησης, εντοπίσαμε τις τρεις μοναδικές οικιστικές μονάδες, οποίες διατίθενται προς πώληση από την Altamira Real Estate στην ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy.

Πλήρως ανακαινισμένη κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Ανδρέα

Σε εξαιρετική τοποθεσία στον Άγιο Ανδρέα, εντοπίσαμε ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία, με επέκταση στον πάνω όροφο, στην τιμή των €700.000. Διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες, με πληθώρα παροχών και διευκολύνσεων. Η κατοικία έχει πλήρως ανακαινιστεί το 2010 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με μοντέρνο σχεδιασμό, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει ενσωματωμένο μπάνιο. Ο πάνω όροφος αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με υπνοδωμάτιο, ντους με αποχωρητήριο και ακάλυπτη βεράντα, ενώ επιπλέον διαθέτει πρόνοια για κουζίνα. Το ακίνητο διαθέτει, επίσης, αυλή, αποθήκη και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων του ισογείου ανέρχεται σε 245τ.μ., του πάνω ορόφου σε 55 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 55τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 60 τ.μ. Η άνεση των μεγάλων εσωτερικών χώρων καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

Διώροφη κατοικία στον Στρόβολο

Σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου και σε απόσταση εξήντα περίπου μέτρων ανατολικά της λεωφόρου Στροβόλου και πολύ κοντά στο δημαρχείο Στροβόλου, εντοπίζεται άνετη διώροφη κατοικία με σοφίτα, ιδανική για μεγάλες οικογένειες λόγω των μεγάλων και άνετων εσωτερικών της χώρων.

Το ακίνητο έχει εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και σε μια πληθώρα ανέσεων και υπηρεσιών όπως υπεραγορές, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια κ.λπ.

Το επίπεδο συντήρησης της κατοικίας είναι καλό, ενώ αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο και ένα  γραφείο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από καθιστικό, βοηθητικό δωμάτιο, τέσσερα υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα δύο διαθέτουν ντουζιέρα, καθώς και κοινόχρηστο μπάνιο. Η σοφίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και βεράντα. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει βοηθητικό κτήριο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 293 τ.μ, η σοφίτα είναι 43 τ.μ,, οι στεγασμένες βεράντες 46 τ.μ., ενώ το βοηθητικό κτήριο έχει εμβαδόν 18 τ.μ. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €385,00 τμ, είναι άδειο και προσφέρεται είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα στο Γέρι

Στον Δήμο Γερίου εντοπίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία 245 τ.μ., με πισίνα στην τιμή των €370.000.

Το ακίνητο επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ βρίσκεται κοντά στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γερίου και το Δημαρχείο. Στην περιοχή υπάρχουν κυρίως κενά τεμάχια, καθώς και μεμονωμένες οικιστικές αναπτύξεις, με κατοικίες πολυτελείας σε μεγάλα τεμάχια γης.

Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2010 σε μεγάλο τεμάχιο γης και αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, καθώς και ενιαίο χώρο κουζίνας με πρόχειρη τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι, αποχωρητήριο ξένων και αποθήκη. Στον όροφο υπάρχει καθιστικό με κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του ντους και γκαρνταρόμπα.

Εξωτερικά υπάρχει ξεχωριστό κτήριο με διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης και δύο αποθήκες, ενώ στο ανατολικό τμήμα υπάρχει μεγάλη πισίνα, ψησταριά και κήπος. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ως μόνιμη κατοικία και είναι ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Altamira Real Estate, Τρεις, Λευκωσία,Altamira Real Estate, treis, lefkosia