Κολωνός: Νέα κατάθεση της 12χρονης – Θα της δείξουν φωτογραφίες όσων προσήλθαν αυτοβούλως

Νέα συμπληρωματική κατάθεση θα κληθεί να δώσει η 12χρονη που έπεσε θύμα επανειλημμένων βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό. Οι εξελίξεις μετά και τη νέα κατάθεση αναμένονται καταιγιστικές, ενώ μπαίνουν στο μικροσκόπιο και οι άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως τα τελευταία 24ωρα στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στη νέα κατάθεση που θα δώσει

η 12χρονη, θα της παρουσιαστεί ένα «πακέτο» ταυτοποιημένων ατόμων, ώστε να διαπιστωθεί αν γνωρίζει ή έχει συναντηθεί με κάποιον από αυτούς.

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως «εβδομάδα εξελίξεων», εν αναμονή νέων ενταλμάτων με «κλειδί» τα στοιχεία από τους αναλυτές της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, κυρίως από τις συσκευές του Ηλία Μίχου και της 37χρονης προφυλακισθείσας μητέρας, σχετικά με την διαχείριση της πλατφόρμας γνωριμιών, όπου είχαν δημιουργηθεί προφίλ της ανήλικης με στόχο της εκπόρνευση της.

Το Mega αναφέρει πως αναμένονται 5 νέες συλλήψεις, ανάμεσα στις οποίες και του ατόμου που εμφανίζεται ως «Μιχάλης», καθώς βάσει μαρτυρίες κατοίκων συνόδευε το παιδί στα «ραντεβού» βιασμού και επέστρεφε μαζί του.

Η ίδια η 12χρονη έχει μιλήσει στην κατάθεσή της για τον «Μιχάλη».

ieidiseis.gr

The post Κολωνός: Νέα κατάθεση της 12χρονης – Θα της δείξουν φωτογραφίες όσων προσήλθαν αυτοβούλως appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, 12χρονης –,kolonos, 12chronis –