Εγγλέζου: «Όνειρό μου να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Σε συνέντευξη του που παραχώρησε σε οπαδική ιστοσελίδα της ΑΕΚ (aek-live.gr), ο Νικόλας Εγγλέζου τόνισε οτι ένα απο τα όνειρα του είναι να επιστρέψει στην ΑΕΚ Αθηνών.

Νίκο παρά το νεαρό της ηλικίας σου έχεις την τιμή να είσαι αρχηγός της ομάδας.

"Είναι τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο της ομάδας όποτε χρειαστεί… Σίγουρα είναι κάτι το μοναδικό κυρίως

όταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό".

Έζησες στην ΑΕΚ όμορφες και άσχημες στιγμές. Τι κρατάς από τα χρόνια που πέρασες στην Ένωση;

"Στην ΑΕΚ όντως έζησα και όμορφες και άσχημες στιγμές λόγω της κατάστασης, που επικρατούσε. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θυμάμαι τις άσχημες στιγμές γιατί ήταν τόσο λίγες σε σχέση με τις όμορφες, καθώς έζησα πολλά προτόγνωρα πράγματα. Έμαθα αρκετά πράγματα που με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα και για αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα και στους ανθρώπους, που πίστεψαν σε εμένα και που μου έδωσαν τη δυνατότητα να σε αυτή".

Θα ήθελες να φορέσεις ξανά τα κιτρινόμαυρα;

"ΑΕΚ για εμένα σημαίνει πάρα πολλά. Μεγάλωσα παρακολουθώντας αυτήν την ομάδα και εκεί που δεν περίμενα βρέθηκα να αγωνίζομαι γι’αυτήν. Σίγουρα το να επιστρέψω στην ΑΕΚ κάποια στιγμή είναι από τα όνειρά μου".

Αν μπορούσες να διορθώσεις κάποια επιλογή σου όσον αφορά την καριέρα σου ποια θα ήταν αυτή;

"Για ότι έχω κάνει στην καριέρα μου μέχρι ΄τωρα δεν μετάνιωσα για τίποτα. Το μόνο που με πληγώνει είναι ότι έφυγα από την ΑΕΚ λόγω στρατού. Αναγκάστικα να επιστρέψω Κύπρο να κάνω τη σραιωτική μου θητεία και δεν είχα άλλη επιλογή. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα, που θα ήθελα να διορθωθεί χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι".

Πιστεύεις η ΑΕΚ πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο σε σχέση με τώρα;

"Στην Ελλάδα όπως βλέπουμε υπάρχει αρκετό Ελληνικό ταλέντο… παίκτες που παίρνουν ευκαιρίες δείχνουν πραγματικά τι μπορούν να κάνουν. Αυτό το βλέπω και στην Κύπρο, άρα ναι πιστεύω πως η ΑΕΚ πρέπει να δωσει έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο, γιατί υπάρχει αρκετό ταλέντο".

Αν η ΑΕΚ θέλει να κάνει του χρόνου πρωταθλητισμό με αξιώσεις και να κοντράρει τον Ολυμπιακό τι πρέπει να διορθώσει;

"Επειδή παρακολουθώ αρκετά την ομάδα βλέπω ότι έχει ανταγωνιστικό και καλό σύνολο. Επιπλέον διαθέτει έναν καλό προπονητή και πιστεύω ότι με 2-3 προσθήκες του χρόνου μπορέι ν ακάνει πρωταθλητισμό, τον οποίο γνωρίζει καλά και έχει στο dna της".

Πώς κρίνεις την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο;

"Την πορεία της ΑΕΚ τη βλέπω με πολύ θετικό μάτι κυρίως για του χρόνου. Κοιτά όλους τους αντιπάλους στα μάτια και αυτό φαίνεται από την απόδοσή της στα ντέρμπι. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν και εύχομαι φέτος να αφιερώσει το κύπελλο στον υπέροχο κόσμο, γιατί αυτό αξίζει σε όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα