Απόλλων: Να κάνουν το τέλειο παιχνίδι

Το παιχνίδι της ζωής του δίνει σήμερα ο Απόλλωνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Οι ημέρες που ακολούθησαν μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 6-1, ήταν δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεση, πως θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν τη νίκη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους.

Αν το πετύχουν θα μπουν και πάλι με αξιώσεις στο τρένο του τίτλου αφού θα απομένουν ακόμη δέκα παιχνίδια και παράλληλα θα αποδείξουν πως η βαριά ήττα από την ΑΕΚ

ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Πλέον ήρθε η ώρα των Ντα Σίλβα, Παπαουλή και Γκιε-Γκιε να πάρουν πάνω τους την ομάδα. Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να τραβήξουν το μεγαλύτερη κουπί στην προσπάθεια της ομάδας για ένα καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι του Απόλλωνα αναμένεται να περάσει από τον Βραζιλιάνο με τον Πέδρο Εμάνουλε να περιμένει αρκετά από αυτόν. Θα πρέπει να παίξει όσο πιο έξυπνα γίνεται προκειμένου να μην μοιραστεί η ομάδα στα δυο.

Η πίεση θα πρέπει να αρχίσει από την επίθεση και γι’ αυτό τον λόγο Παπουλής και Γκιε-Γκιε θα έχουν περισσότερη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Τα τρεξίματα θα είναι αρκετά αφού δουλειά θα πρέπει να γίνει και χωρίς την μπάλα.

Με άλλα λόγια σήμερα οι γαλάζιοι θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι. Γνωρίζουν πως μια νίκη θα αλλάξει ολοκληρωτικά το κλίμα στην ομάδα και αυτό θα επιχειρήσουν να πράξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα