Ένας είναι ο στόχος...

Αυτονόητος ο στόχος στο σημερινό παιχνίδι για τον Απόλλωνα με τον Άρη στις 19:00. Η ομάδα της Λεμεσού επιστρέφει στις υποχρεώσεις των εγχώριων διοργανώσεων με μοναδικό ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες. Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση νέες απώλειες.

Ούτε στο σημερινό παιχνίδι ο Κύπριος τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, με τον Παπαπαναγή να έχει τα ηνία, την ευθύνη και τις οδηγίες από τον πάγκο. Την Τετάρτη ακολουθεί και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

στο ΓΣΠ και σε καμία περίπτωση οι "κυανόλευκοι" δεν θέλουν να πάνε στην πρωτεύουσα προερχόμενοι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αναμένουμε να δούμε εντεκαδάτους παίκτες να μένουν στον πάγκο και τον Κύπριο τεχνικό να φρεσκάρει την ομάδα του μιας και το ρόστερ του το επιτρέπει. Να σημειώσουμε ότι ακόμη η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει δύο κολλητές νίκες ενώ στο μοναδικό παιχνίδι που δεν έχει δεχθεί γκολ ήταν στο 5-0 με τη Σαλαμίνα. Με σταθερότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι του ο Απόλλωνας μπορεί να φτάσει στη νίκη, φτάνει να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα