Εναρκτήρια συνάντηση του έργου i-SCHOOL

Στις 12 και 13 Μαΐου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εναρκτήρια συνάντηση του έργου i-SCHOOL, το οποίο έχει στόχο την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και της ενσωμάτωσής της στη διδακτέα σχολική ύλη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Δρ. Στυλιανός Μαυρομούστακος, Διευθυντής του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Δια Βίου Μάθησης, ο οποίος μας ευχήθηκε για την επιτυχή υλοποίηση του έργου.

Οι εταίροι μας από Κύπρο,

Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία παρευρέθηκαν, είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά, στη συνάντηση που έλαβε μέρος στους χώρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου και συζήτησαν τα παραδοτέα του έργου μας που είναι τα εξής:

Διαδικτυακό μάθημα για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ΕκπαίδευσηςΕργαλειοθήκη Πολιτιστικής ΚληρονομιάςΠλατφόρμα e-learningΨηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες δραστηριότητες που αφορούν τη σύνθεση της δομής των διαδικτυακών μαθημάτων και στη συνάντηση συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα και δραστηριότητες για την ολοκλήρωση του πρώτου παραδοτέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα