Ένα προϊόν περιποίησης νέας γενιάς, από την La Prairie

Αποκαλύψτε την εσωτερική ακτινοβολία σας που είναι ορατή σε όλους και μετατρέψτε τις ατέλειες σε τελειότητα, με το Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, ένα προϊόν περιποίησης νέας γενιάς, από την La Prairie.

Ο χρυσός έχει μεγάλο παρελθόν και έχει αγαπηθεί από πολλούς πολιτισμούς για τη ζωτικότητα που προσφέρει. Περισσότερα από 5.000 χρόνια πριν, οι Αιγύπτιοι κατάπιναν χρυσό για τον εξαγνισμό της ψυχής και του σώματός τους. Οι αλχημιστές της Αλεξάνδρειας πίστευαν ότι ο χρυσός ήταν ένα μυστικιστικό μέταλλο, που εκπροσωπεί την τελειότητα της ύλης και ότι η παρουσία του στο σώμα

το αναζωογονεί, το ανανεώνει ενώ αποκαθιστά τη νεότητα και την τέλεια υγεία. Στην αρχαία Ρώμη χρησιμοποιούνταν αλοιφές χρυσού για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων της επιδερμίδας. Φημολογούταν ότι η Κλεοπάτρα κοιμόταν με μια χρυσή μάσκα στο πρόσωπό της κάθε βράδυ για να βελτιώσει την επιδερμίδα της, διατηρώντας την λαμπερή.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που οι επιστήμονες στη La Prairie έχουν συμπεριλάβει αυτό το πολύτιμο μέταλλο στη συλλογή Radiance Collection, το οποίο βοηθά στη νεανική λάμψη της επιδερμίδας, με τα σπάνια συστατικά του χρυσού - η ουσία της πολυτέλειας - και συμβάλει στην αναζωογόνηση και τελειοποίηση της, αποκαθιστώντας τη λαμπερή υφή και τον τόνο της. Τώρα, αυτό το πολύτιμο συστατικό με τη μοναδική σύνθεση και την εξαιρετικά μεταξένια υφή, προσφέρει στην επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη τελειότητα που διαρκεί!

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά προϊόντων της συλλογής Radiance Collection που δίνει την απόλαυση που προσφέρει ο χρυσός, η Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, αποτελεί ένα νέο ορόσημο στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Μετατρέποντας τις ατέλειες σε τελειότητα, ένα πεπτίδιο χρυσού ενισχύει το κολλαγόνο, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας εκ των έσω από όπου πηγάζει και η λάμψη και η εμφάνιση της επιδερμίδας ομαλοποιείται και αντανακλά το φως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρυσοί παράγοντες φωτοαντανάκλασης και η πούδρα καθαρού χρυσού, χαρίζουν άμεσα στην επιδερμίδα εντυπωσιακό χρυσαφένιο φως.

Συνδυάζοντας την άμεση τελειότητα της επιδερμίδας με τη μακροχρόνια αναζωογόνησή της, η κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, προσδίδει στην επιδερμίδα μια έντονη λάμψη. Με την κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, η τελειότητα που προσφέρει ο χρυσός γίνεται δική σας.

*ΝΕΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016*

CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD

άμεση τελειότητα. λάμψη που διαρκεί.

Μπείτε στον κόσμο της λάμψης, με την κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold. Υπάρχει μια μαγική στιγμή, όταν το φως μαγεύει ό,τι αγγίζει. Ξεκινά τη στιγμή που ο ήλιος αρχίζει να ανατέλλει και λίγο πριν δύσει. Οι σκιές επιμηκύνονται, τα χρώματα γλυκαίνουν, η γη δείχνει πιο ανάλαφρη. Το θερμό φως απλώνεται στην επιδερμίδα και της χαρίζει εκπληκτική ομορφιά. Είναι μια φευγαλέα, άπιαστη στιγμή που έχει λατρευτεί από τους καλλιτέχνες και μας συγκινεί βαθιά, δημιουργώντας μια αίσθηση διαφορετική απ' οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Ορισμένοι την αποκαλούν Χρυσή Ώρα. Εμείς την ονομάζουμε Λάμψη.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι το κολλαγόνο στην επιδερμίδα είναι υπεύθυνο για τη φωτεινότητα, τον ομοιόμορφο τόνο και τη νεανική όψη, αντανακλώντας το φώς πίσω προς την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ενισχυμένη από την προηγμένη πλατφόρμα επιστήμης του χρυσού, η κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό καθαρού χρυσού, παράγοντες αντανάκλασης χρυσού και ένα μοναδικό πεπτίδιο χρυσού που ενισχύει το κολλαγόνο - και το αποκλειστικό μας Μείγμα Χρυσού Λωτού, παρασκευασμένο με Lotus Japonicus, ένα καταπληκτικό λουλούδι που θαυμάζουν στην Ασία, όπου θεωρείται ότι είναι ένα φυτό εκπληκτικής ομορφιάς.

Μόλις εφαρμοστεί η Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, το ανάλαφρο τζελ-γαλάκτωμα παίρνει ακόμη πιο λεπτόρρευστη υφή, δημιουργώντας μαγεία στην επιδερμίδα. Η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα. Εμπλουτισμένη με τις ιδιότητες του χρυσού κατά της ερυθρότητας, καταπραΰνει την επιδερμίδα, προσδίδοντάς της ένα απαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μακροπρόθεσμα, η εμφάνιση της επιδερμίδας βελτιώνεται εκ των έσω και σε βάθος, καθώς βελτιώνεται η σφριγηλότητα, με την υφή να γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένη και ομαλή.

Με την κρέμα Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold, η ομορφιά της επιδερμίδας εμπλουτίζεται άμεσα με ένα χρυσαφένιο φως, εμφανώς βελτιωμένη. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα εμφανίζεται βαθιά αναζωογονημένη και ενισχύεται η λάμψη της.

Τρόπος εφαρμογής:

Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ μετά τον καθαρισμό, την τόνωση και την εφαρμογή ορού.Με τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε απαλά στο πρόσωπο.Εάν προτιμάτε πρόσθετη ενυδάτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε το Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold πάνω από την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα της La Prairie.

Περιγραφή προϊόντος:

Συσκευασία: Μπουκάλι με διαφανές εξωτερικό κέλυφος Lucite, με χρυσό κύλινδρο που δείχνει το εσωτερικό, με γυαλιστερό ασημένιο καπάκι και μια ταινία ροζ χρυσού.

Μέγεθος: 40 ML / 1,4 OZ

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: €444,00

Στα καταστήματα: Φεβρουάριος 2016
CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πεπτίδιο χρυσού

Αυτό το πεπτίδιο χρυσού ενισχύει το κολλαγόνο, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας εκ των έσω από όπου πηγάζει και η λάμψη, ενώ η επιδερμίδα αποκτά απαλότερη εμφάνιση που αντανακλά το φως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο μοναδικός συνδυασμός με γνήσιο χρυσό, βοηθά με τη σταθερότητα, την αποτελεσματικότητα και τη βιοδιαθεσιμότητα του πεπτιδίου.

Παράγοντες Αντανάκλασης του Φωτός από Χρυσό και Καθαρός Χρυσός

Σε όλη την ιστορία, ο χρυσός απολάμβανε το θαυμασμό για τις πολλές του ιδιότητες. Επικαλούμενος τη μαγεία που οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι απέδιδαν σε αυτό το πιο αριστοκρατικό πολύτιμο μέταλλο, ο καθαρός χρυσός προσθέτει μια ορατή, αλλά και κομψή, ανάλαφρη λάμψη στην επιδερμίδα.

Οι παράγοντες αντανάκλασης του φωτός από χρυσό και η πούδρα καθαρού χρυσού χαρίζουν άμεσα στην επιδερμίδα ένα εντυπωσιακό χρυσαφένιο φως

Το Αποκλειστικό Μείγμα Χρυσού Λωτού Japonicus της La Prairie

​Το Αποκλειστικό Μείγμα Χρυσού Λωτού Japonicus της La Prairie, βοηθά στην νεανική εμφάνιση και ομοιόμορφη χροιά της επιδερμίδας, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό πανίσχυρων συστατικών, από ένα καταπληκτικό λουλούδι: ο Λωτός Japonicus. Το φυτό Lotus Japonicus (Λωτός Japonicus) έχει αναπτύξει εξαιρετικούς φυσικούς μηχανισμούς άμυνας κατά των εξωτερικών επιθέσεων, καθιστώντας το εξαιρετικά πλούσιο σε βιοενεργά μόρια. Το εκχύλισμα Lotus Symbiosome βοηθά στη φωτεινότητα και στην ομοιομορφία της όψης της επιδερμίδας. Ο Λωτός τιμάται ιδιαίτερα στις Ασιατικές κουλτούρες για την ομορφιά του και χρησιμοποιείται στα τρόφιμα, την υγεία και τα καλλυντικά.

Εκχύλισμα Καλλιεργειών Βλαστοκυττάρων του Nicotiana Sylvestris

Ένα εκχύλισμα που προέρχεται από τα κυτταρικά τοιχώματα καλλιεργειών φυτικών βλαστοκυττάρων, που προσφέρει αντιρυτιδικά, αντιοξειδωτικά, αντιγηραντικά και ενεργοποιητικά οφέλη στην επιδερμίδα.

Μείγμα Εκχυλίσματος Βλαστού Ελβετικού Κάρδαμου και Ισοφλαβόνων Σόγιας

Μείωση των κηλίδων γήρανσης και δυσχρωμιών, χωρίς να επηρεάζεται η περιβάλλουσα επιδερμίδα, με αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή, πιο καθαρή, πιο τελειοποιημένη επιδερμίδα.

Εκχύλισμα από Σμέουρο

Παραγόμενο από καλλιέργεια βλαστοκυττάρων σμέουρου, αυτό το εκχύλισμα προσφέρει ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη για την προστασία του DNA της επιδερμίδας και την προστασία από ερεθισμούς.

Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie

Μια επιστημονική υπογραφή από τη La Prairie, ένα καλά φυλαγμένο μυστικό για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Αυτό το αποκλειστικό σύμπλεγμα βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε σύνθεσης περιποίησης της επιδερμίδας της La Prairie, από την αρχή. Το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie χρησιμοποιεί προηγμένη βιοτεχνολογική έρευνα για να δώσει νέα ζωή και ενέργεια στα κύτταρα όπου γεννιέται η ομορφιά. Στοχεύει στα βασικά κύτταρα και στην σύνθεση της εξωκυττάριας μήτρας αναγεννώντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Radiance Collection της La Prairie

Αναζωογόνηση &τέλεια όψη

Ενυδατικές κρέμες

Cellular Radiance Night Cream

Cellular Radiance Cream

Cellular Radiance Emulsion SPF 30

Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

Οροί

Cellular Radiance Concentrate Pure Gold

Μάτια &Χείλη

Cellular Radiance Eye Cream

Η La Prairie είναι η παγκόσμια γνωστή Ελβετική εταιρεία της διαχρονικής ομορφιάς. Οι πρωτοποριακές συλλογές της για την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και οι αρωματικές και χρωματικές συλλογές της, είναι ευρέως γνωστές ως σημεία αναφοράς μέσα στην βιομηχανία πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας και των καλλυντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.laprairie.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα