Ανοιχτές οι πόρτες για το ντέρμπι!

Ο σημαντικότερος αγώνας του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα Σάλας πλησιάζει. Την προσεχή Πέμπτη (25/02) η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» και με νίκη θα κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του 3ου συναπτού πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με διαφορά πέντε και εφτά βαθμών από Ανόρθωση και Ομόνοια αντίστοιχα και όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι της Πέμπτης αποκτά βαρύνουσα σημασία.



Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Ο καλύτερος παίχτης της γαλαζοκίτρινης ιδέας

οφείλει να παρευρεθεί στο κλειστό και να σπρώξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα μας στην πολυπόθητη νίκη. Η δυναμική που προσδίδει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σε οποιαδήποτε παρουσία του είναι δεδομένη και συνδυασμένη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ενδοξότερου Σωματείου στην Κύπρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου χρειάζονται αυτή τη δυναμική και καλούν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να δώσει βροντερό "παρών" στο Λευκόθεο και να στηρίξει -μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια- την ομάδα σε ακόμα μια νίκη, η οποία θα είναι αφιερωμένη «σε σας και στα αδέρφια όλα».

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους ανεξαιρέτως. Ο σημαντικός αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν μια ώρα νωρίτερα.

Σας περιμένουμε!

Υ.Γ Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά θα υπάρχει προεραιτικός λαχνός εισφοράς αξίας 3 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα