Έμφαση στις στατικές φάσεις από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στις στημένες φάσεις έριξε το βάρος στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είδε και τον Αϊτόρ να προπονείται κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην προπόνηση της Τετάρτης, έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα, στο μεγαλύτερο μέρος της οι πράσινοι εξασκήθηκαν στις στημένες φάσεις. 

Ο Σέρβος προπονητής έχει διαπιστώσει

το πρόβλημα που υπάρχει στο κομμάτι αυτό και για τον λόγο αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους παίκτες του ώστε να βελτιωθούν στο κομμάτι αυτό. Μην ξεχνάμε ότι στα φιλικά η ομάδα έχει δεχθεί αρκετά γκολ με αυτό τον τρόπο και φυσικά σκοπός είναι να αλλάξει αυτό, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξάσκηση έγινε και πάνω στα επιθετικά στημένα, καθώς ο Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και στις στημένες φάσεις.

Πέρα από τις στατικές φάσεις, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και κορόιδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αϊτόρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα