Άρχισαν οι έρευνες στον ΠΙΣ για τους τσαρλατάνους γιατρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποθέσεις εναντίον μερίδας γιατρών, διερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και έκδοση SafePass, τη συνταγογράφηση μη ενδεδειγμένων θεραπευτικών σχημάτων σε ασθενείς με κορωνοϊό και προτροπές πολιτών από γιατρούς, να μην εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Απεβίωσε και δεύτερος ασθενής του γιατρού με τα πλαστά πιστοποιητικά

Μέχρι στιγμής ενώπιον της Αστυνομίας δεν υπάρχει καμία καταγγελία όσο αφορά το κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς ή για την προτροπή ασθενών σε μη εμβολιασμό.

   Την ίδια ώρα, ενώπιον

της Αστυνομίας βρίσκεται καταγγελία από το μέλος της Επιδημιολογικής Ομάδας Δόκτορα Δωροθέα Πανά.  Η Συμβουλευτική Επιστήμονας δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της.

Οι απειλές έφτασαν στα προσωπικό της email με την δόκτορα να προχωρεί σε καταγγελία στην Αστυνομία.  Το διαδικτυακό SigmaLive επικοινώνησε με την Δόκτορα Πανά  με την ίδια να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα η Δρ. Πανά ανέφερε «Ο εχθρός μας αυτή τη στιγμή είναι κοινός και αυτός είναι ο ιός. Οι προσπάθειές μας είναι να τον νικήσουμε νωρίτερα. Είναι άσχημο αυτή τη στιγμή να δημιουργούνται εντάσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην προστασία των ευάλωτων συνανθρώπων μας».

Συμπλήρωσε πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την βοήθεια και την προστασία των πολιτών.

Δείτε το βίντεο: 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρχισαν, ΠΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ,archisan, pis, vinteo