Ελεύθερος με όρους 37χρονος για υπόθεση ληστείας και επίθεσης στην Πάφο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε 37χρονος μέχρι την 11η Δεκεμβρίου του 2020, ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για υπόθεση ληστείας  και επίθεσης εναντίον 23χρονου  στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την καταγγελία στο ΤΑΕ Πάφου από 23χρονο, στις 4.10.2020 γύρω στη 13:00 το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στην Γεροσκήπου στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, ο 37χρονος φέρεται να  επιτέθηκε εναντίον του 23χρονου

και αφού τον κτύπησε, του απέσπασε την καδένα που φορούσε στο λαιμό αφού τον απείλησε με μαχαίρι και τον εξύβρισε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου αμέσως μετά το συμβάν, εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες στο μέτωπο και κάκωση δεξιού ώμου.

Ο 37χρονος συνελήφθη στην Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ενώ στις 9 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης η οποία του εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών.  

Με την συμπλήρωση των τεσσάρων ημερών η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 11.12.2020 για σκοπούς ακρόασης.

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης, όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως τα στοιχεία του τοποθετηθούν στο stop list, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, να εμφανίζεται στον κεντρικό  αστυνομικό σταθμό Πάφου κάθε Τετάρτη και υπέγραψε αξιόχρεος εγγυητής το χρηματικό ποσό των 5 χιλ. ευρώ προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία του στο Δικαστήριο.

Σημειώνεται πως ανακρινόμενος ο 37χρονος αρνείται ότι απέσπασε από τον 23χρονο την καδένα αλλά παραδέχτηκε ότι του επιτέθηκε και τον κτύπησε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα