Διπλό Φονικό: Ολονύχτια ανάκριση του 33χρονου - Πως προέκυψε

Συνελήφθη γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (25/4) από την Αστυνομία 33χρονος βάσει δικαστικού εντάλματος μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε απο τα στοιχεια των ερευνων αναφορικά με το διπλό φονικό Στρόβολο.

Διαβάστε επίσης: Στρόβολος: Συγκινητικό μήνυμα μαθητή, στην είσοδο της οικίας

Διπλό Φονικό: Ολονύχτια ανάκριση του 33χρονου - Πως προέκυψε

Την είδηση δημοσιοποίησε η Αστυνομία μέσω του επίσημου της λογαριασμού στο twitter γράφοντας συγκεκριμένα: «Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία,

33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία, o οποίος δεν είναι από το συγγενικό, ούτε το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές το εν λόγω άτομο θα ανακριθεί απόψε.

Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο.#Cyprus #cypolice

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) April 25, 2018 Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο σπίτι του φονικού

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (25/4) η Αστυνομία παρέδωσε την οικία στους οικείους των θυμάτων και αποχώρησε έπειτα από εφτά ημέρες ερευνών στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Σημαντικά στοιχεία συνέλεξε ο Ματσάκης κατά την αυτοψία

Ακολούθως, ο ιατροδικαστής της οικογένειας, Μάριος Ματσάκης εισήλθε στην οικία και διενήργησε αυτοψία σημειώνοντας ότι περισυνέλλεξε πολύ σημαντικά στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα