Νεκρός ο Αποστολίδης,σύμφωνα με τ/κ& τουρκικά ΜΜΕ

Νεκρός εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σολωμός Αποστολίδης. Ωστόσο, η εν λόγω πληροφορία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία, ενώ διαψεύδεται από τον συμπρόεδρο της τεχνικής επιτροπής για το έγκλημα Χακί Ονέν.

Σύμφωνα με τ/κ και τουρκικά ΜΜΕ, ο 65χρονος φέρεται να εντοπίστηκε νεκρός σε περιοχή κοντά στην παραλία της Κερύνειας. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι βέβαιο αν φέρει κακώσεις.

Πάντως, σ' επικοινωνία με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, μάς αναφέρθηκε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάλογη επίσημη ενημέρωση, ενώ, επίσης, μέλη της οικογένειας δεν έτυχαν επίσημης ενημέρωσης.

Δείτε στο πάνω μέρος της είδησης, όσα δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», σχολιάζοντας τις πρώτες πληροφορίες, που θέλουν τον Σολωμό Αποστολίδη να εντοπίστηκε νεκρός.

Διαψεύδει ο Ονέν ότι εντοπίστηκε νεκρός ο Αποστολίδης

Διαψεύδει, με δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός ο Σολωμός Αποστολίδης, ο συμπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής για το έγκλημα Χακί Ονέν.

Κληθείς να σχολιάσει σχετικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε τουρκικά, τ/κ, αλλά και ε/κ ΜΜΕ, ο κ. Ονέν είπε ότι αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι ψευδείς και οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την «αστυνομία» συνεχίζονται.

Η είδηση ανανεώνεται.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του Cnn Turk, που κάνει λόγο για εντοπισμό του Αποστολίδη:

Ωστόσο, υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Αποστολίδης δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της yeniduzen:

Keywords
Τυχαία Θέματα