Τραγωδία στη Λακατάμια: Δύο νεκροί σε διαμέρισμα- Εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία για εντοπισμό δύο πτωμάτων σε διαμέρισμα στην περιοχή της Λακατάμιας στη Λευκωσία το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 53χρονο άντρα και μία 44χρονη γυναίκα, οι οποίοι συζούσαν αλλά βρίσκονταν σε διάσταση. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Να σημειωθεί ότι στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση. Μαρτυρίες αναφέρουν

στο Sigmalive ότι δεν είχαν ακούσει τίποτα, ενώ πρόσεξαν ένα ασθενοφόρο και στη συνέχεια αντιλήφθηκαν τα περιπολικά.

Η αστυνομία άρχισε ήδη τη λήψη καταθέσεων από ένοικους της πολυκατοικίας. 

Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι γύρω στις 21:30 εντοπίστηκαν ένας άντρας και μία γυναίκα νεκροί. Παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις, μέσα στα οποία ένα κυνηγετικό όπλο. Συμπλήρωσε ότι εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εμπλοκή τρίτου προσώπου. 

Πληροφορίες του Sigmalive αναφέρουν ότι το διαμέρισμα ανήκε στον 53χρονο και η 44χρονη τον είχε επισκεφθεί.

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο από τα δύο πρόσωπα έχει πέσει πρώτο νεκρό και θα παραληφθούν δείγματα DNA και άλλα τεκμήρια από τη σκηνή για να διαφανεί. 

Στο σημείο θα παραμένουν καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Δείτε φωτογραφίες:

Στο διαμέρισμα στη Λακατάμια έφτασε λίγο μετά τις 23:30 κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα