Έκλεισε την παρένθεση και τη διαφορά

Με επαγγελματικό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη του Απόλλωνα μέσα στο 2018. Οι γαλάζιοι κέρδισαν εκτός έδρας την Πάφο με 2-0, έκλεισαν την κακή παρένθεση με τις δυο απανωτές ισοπαλίες με ΑΕΛ και Σαλαμίνα και παράλληλα ψαλίδισαν τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο. Αν υπολογίσουμε και τα δυο εξ αναβολής ντέρμπι με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η 1η θέση περνάει από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Πάφο

οι γαλάζιοι δεν χρειάστηκαν να ανεβάσουν υψηλές ταχύτητες. Τα σχετικά γρήγορα τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο απλοποίησαν το έργο της λεμεσιανής ομάδας και της επέτρεψαν να κάνει συντήρηση δυνάμεων από το μισάωρο και εντεύθεν.

Άλλωστε από εδώ και στο εξής σημασία έχουν τα τρίποντα, αλλά και η σωστή διαχείριση του ρόστερ. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον Απόλλωνα που στοχεύει στην κορυφή και μέσα στον Ιανουάριο θα δώσει πολλά και σημαντικά παιχνίδια, μεταξύ άλλων και τα δυο πολυαναμενόμενα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Σωφρόνης Αυγουστή πέραν από τη νίκη είδε και άλλα θετικά στοιχεία. Την επιστροφή του Μάγκλιτσα στην 11αδα με γκολάρα, τις δυο ασίστ του σταθερού και πάρα πολύ καλού Ζοάο Πέδρο, το μηδέν στην άμυνα, αλλά και το γεγονός ότι δεν κιτρινίστηκε κάποιος ποδοσφαιριστής. Είπαμε από εδώ και μπρος όλα θα παίξουν το ρόλο τους. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια.

Ωστόσο το πιο σημαντικό το αφήσαμε για το τέλος. Ο Απόλλωνας ξεχρέωσε επιτυχώς το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που χρωστούσε και βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα