Εκδήλωση για την εκλογή Κόρμπιν στην ηγεσία των Εργατικών

Τη σημασία της εκλογής του Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία, η οποία δημιούργησε νέα δεδομένα, με προεκτάσεις που αγγίζουν όλη την Ευρώπη, θα αναλύσει ο Pat Byrne, εκδότης της ιστοσελίδας του Σοσιαλιστικού Δικτύου (http://socialistnetwork.org), σε εκδήλωση που διοργανώνει η εφημερίδα «Σοσιαλιστική Εκφραση» (http://www.socialistikiekfrasi.com/), που εκδίδει η «Αριστερή Πτέρυγα».

Ο Pat Byrne, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αριστερής Πτέρυγας, είναι ενεργό

μέλος του Εργατικού Κόμματος για 43 χρόνια, 20 από αυτά στην εκλογική περιφέρεια του Τζέρεμι Κόρμπιν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 1930, στα νέα γραφεία της Αριστερής Πτέρυγας (Οδός Κυβέλης 16-18 (ισόγειο), 1523 Λευκωσία, Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99455169, 99697582).

Την ομιλία του Pat Byrne εκδότη ιστοσελίδας του Σοσιαλιστικού Δικτύου (Το Σοσιαλιστικό Δίκτυο (SocialistNetwork) αποτελείται από πρόσωπα και ομάδες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται μια κοινή θεώρηση σε ό,τι αφορά τον μελλοντικό δημοκρατικό-σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας) θα ακολουθήσει συζήτηση, με συντονιστή το μέλος της Αριστερής Πτέρυγας Παναγιώτη Παντελίδη. Θα υπάρχει μετάφραση από τα αγγλικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα