Εκθεση φωτογραφίας για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ στη Γενεύη

Εκθεση φωτογραφίας για τα 51 χρόνια της UNFICYP οργανώνεται στη Γενεύη από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στη Γενεύη, στο Παλάτι των Εθνών, έδρα του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών, και έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που γίνονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εβδομήντα ετών από την ίδρυση του ΟΗΕ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών

Πρέσβης Αλέξανδρος Ν. Ζήνων, στην παρουσία και κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από τους βουλευτές Σκεύη Κουκουμά (ΑΚΕΛ), Μάριο Κάρογιαν (ΔΗΚΟ) και Γιώργο Βαρνάβα (ΕΔΕΚ), οι οποίοι θα βρίσκονται στη Γενεύη για να συμμετάσχουν στις εργασίες της 133ης Συνόδου της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης. Η έκθεση έχει θέμα « 51 χρόνια UNFICYP: Με εκτίμηση».

Θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και υπολογίζεται ότι στο διάστημα αυτό, θα την επισκεφθούν πέραν των 20.000 επισκεπτών.

Την Έκθεση που περιλαμβάνει ιστορικές φωτογραφίες από τη δράση της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ( UNFICYP), στην Κύπρο, από της αφίξεως της το 1964 μέχρι και τις ημέρες μας, έχει επιμεληθεί το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα