Εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο στη Λεμεσό

Κανένα παιδάκι δεν πρέπει να αγωνίζεται μόνο του. Αυτό ήταν το μήνυμα της συγκινητικής εκδήλωσης, με τη συμμετοχή βετεράνων ΟΥΚάδων και τη στήριξη του συνδέσμου ΕΛΠΙΔΑ, με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τα παιδάκια που δίνουν μάχη κατά του καρκίνου.

Στις 10:00 ο εμπνευστής της ιδέας δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς, μαζί με μόνιμους και κληρωτούς ΟΥΚάδες ξεκίνησαν το κολύμπι της ΕΛΠΙΔΑΣ από την Επίχωση μέχρι την αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος «Πολύ μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου που είστε εδώ. Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά πράγματα αλλά είναι ώρα να κάνουμε πολλά πράγματα. Και 1 ευρώ είναι πάρα πολύ σημαντικό γι’ αυτό απευθύνω έκκληση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε».

Αξιωματούχοι και πλήθος κόσμου τους ανέμεναν στην αποβάθρα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του ότι «η εκδήλωση προσθέτει σε αυτόν που αναδεικνύει η κυπριακή κοινωνία και ο κυπριακός λαός συνεχώς την ανθρώπινη του πλευρά, την δύναμη του να αντέξει. Τις αντοχές που έχει η κυπριακή κοινωνία».

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης δήλωσε ότι θα πρέπει «να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στα παιδιά που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο».

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση που θα θεσμοθετηθεί, θα διατεθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία..

Keywords
Τυχαία Θέματα