Τετ-α-τετ Νίκου Κατσουρίδη - Σταύου Μαλά το Σάββατο

Τετ-α-τετ με τον Νίκο Κατσουρίδη είχε σήμερα ο Σταύρος Μαλάς, ωστόσο επίσημα δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο. Ωστόσο θα είναι Σύμβουλος του κ. Μαλά μέχρι τις κάλπες. Επίσης ανοικτός είναι ο δρόμος να εκπροσωπεί τον κ. Μαλά σε τηλεοπτικά πάνελ.

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται από σήμερα το Επιτελείο Αναστασιάδη.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου Αννίτα Δημητρίου «μέσα από κατανόηση, αλληλεγγύη, φιλανθρωπία και στήριξη ειδικότερα προς τον συνάνθρωπο μας που την έχει ανάγκη μπορούμε να βαδίζουμε και να δημιουργούμε για μια ευημερούσα κοινωνία. Για ένα καλύτερο

αύριο. Μακριά από πολιτικές αντιπαραθέσεις ας συμφωνήσουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για την Κύπρο μας».

Την ακριτική περιοχή Τηλλυρίας και το κοινοτικό συμβούλιο Κάτω Πύργου επισκέφτηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Πρόκειται για μια ηρωική περιοχή με μια συγκεκριμένη ιστορία. Η πραγματικότητα την οποία όλοι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε είναι ότι στο παρελθόν έχουμε αποτύχει ως κράτος και ως πολιτεία να στηρίξουμε τους κατοίκους στον βαθμό και στην έκταση που θα έπρεπε», δήλωσε.

Την εκδήλωση Ιδρύματος Ελπίδας στο παλιό Λιμάνι, επισκέφθηκε ο Γιώργος Λιλλήκας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του «θέλω να καλέσω το Υπουργείο Υγείας ιδιαίτερα για τα θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών να διαθέσει ότι καλύτερο και όσο περισσότερα μπορεί. Κάθε παιδί που υποφέρει είναι πόνος για την ίδια την κοινωνία. Είναι πληγή για την κοινωνία».

Ο κ. Λιλλήκας επισκέφθηκε επίσης την Λαική Αγορά Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα