Εκδηλώσεις της Αστυνομίας για παιδιά και μεγάλους

Δύο εκδηλώσεις από την Αστυνομία για παιδιά και μεγάλους, θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Η πρώτη εκδήλωση υπό τον τίτλο «Στο δρόμο προτεραιότητα έχει η ασφάλεια» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 11:00-16:00 στην πλατεία Ευρώπης, στο παραλιακό μέτωπο Λάρνακας και είναι αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Αστυνομία Κύπρου και την CNP Ασφαλιστική με τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας. Στην εκδήλωση τα

μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον εξοπλισμό της Τροχαίας και να εκπαιδευτούν στους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα τερματίσουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων τύπου Σκαραβαίος «Βeatles», οι οποίοι θα έχουν ως αφετηρία την Χοιροκοιτία και στη διαδρομή θα αποστείλουν μηνύματα για την οδική ασφάλεια. Παρόν στην εκδήλωση θα είναι και ο Κύπριος οδηγός της FORMULA 4, Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος θα συνομιλεί με τους νεαρούς και θα τους δίνει συμβουλές σε θέματα ασφαλούς οδήγησης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν γύρω στις 11.30π.μ, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κ. Αντρέας Κυριάκου, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ. Αντρέας Στυλιανού και ο Δημαρχεύων της Λάρνακας, κ. Πέτρος Χριστοδούλου, ενώ θα δοθούν δώρα σε παιδιά που επισκέφθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2015-2016 και κληρώθηκαν σε κλήρωση.
Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 3μ.μ-6μ.μ. στο My Mall Λεμεσού, υπό το τίτλο «Να με προσέχεις».

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος της εκστρατείας της Αστυνομίας για την προστασία των παιδιών σε θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική παρενόχληση, τη χρήση του διαδικτύου και την οδική ασφάλεια. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά, ενώ θα διανέμεται ενημερωτικό/διαφωτιστικό υλικό από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία θα παρέχουν συμβουλές στο κοινό για θέματα που αφορούν στην προστασία των παιδιών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα προβεί σε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Αντρέας Αγγελίδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα