AEZ: Πολλά τα κίνητρα

Με την ψυχολογία στα ύψη απ' το βαθμολογικό κέρδος της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην ΑΕΛ, η ΑΕΖ υποδέχεται σήμερα την Ομόνοια με στόχο να προσθέσει στο σακούλι βαθμό ή βαθμούς.

Στην ομάδα του Ζακακίου γνωρίζουν πολύ καλά ότι και ο σημερινός βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος, ωστόσο οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να μη φύγουν από το «Παφιακό» με άδεια τα χέρια. Ο Μαρτίνος Σολωμού, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι

στο σημερινό ραντεβού. Σε ένα παιχνίδι από το οποίο, κακά τα ψέματα, στην ΑΕΖ έχουν μόνο να κερδίσουν και τίποτα να χάσουν.

Είναι από τη μια απ' τα παιχνίδια που ένας προπονητής δεν έχει και πολλά πράγματα να πει στους ποδοσφαιριστές του, αφού είναι λογικό ότι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που κρύβει ένα παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, κι από την άλλη όλοι θέλουν να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Επιπλέον κίνητρο για τους «πράσινους» είναι το γεγονός ότι σήμερα θα κυνηγήσουν το πρώτο βαθμολογικό κέρδος μέσα στο «Παφιακό», αφού και οι επτά βαθμοί που έχουν μαζέψει μέχρι σήμερα είναι σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό της ΑΕΖ είναι η απουσία του Οζίας, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Λογικά, τον Βραζιλιάνο αμυντικό θα αντικαταστήσει ο Μαμμίδης, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα