Έκανε το καθήκον της και μπήκε εξάδα

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επικράτησε 2-0 της ΑΕΖ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2
(37΄ Μακρίεφ, 84΄ Μάατσι)
ΑΕΖ 0

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η Νέα Σαλαμίνα, η οποία άρχισε ιδανικά το 2017. Μετά τη νίκη επί του Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική, χθες κέρδισε και την ΑΕΖ, με σκορ 2-0. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη, που την ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Σκόρερ των «ερυθρολεύκων»

οι Μακρίεφ και Μάατσι στο 37΄και 84΄ αντίστοιχα.

Η ΑΕΖ, αν εξαιρέσουμε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική και φυσιολογικά ηττήθηκε. Έτσι, παρέμεινε στη 13η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Λίγες φάσεις, γκολ ο Μακρίεφ
Μέτριο από πλευράς ποιότητας ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο, αλλά ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Σωφρονίου στο 37ο λεπτό. Ήταν μια φάση που εξελίχθηκε από δεξιά με τον Τσαμπούρη να κάνει συστημένη μπαλιά προς τον Μακρίεφ, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για πέμπτη φορά μέσα στη χρονιά.

Η ΑΕΖ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 40ό λεπτό απείλησε με τον Σεμέδο, ο οποίος υποχρέωσε τον Βεσελόφσκι σε δύσκολη επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα ήταν ανώτερη. Διαχειρίστηκε σωστά το ματς και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να γίνουν απαιτητικοί.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα γκολ τους, μεταξύ αυτών είχαν και δοκάρι με τον Μακρίεφ. Εν τέλει, στο 84΄ ο Μάατσι έκανε το 2-0, κλειδώνοντας τη νίκη.

Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Γκράσι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Τζούρτζουριτς, Σκοπελίτης, Αβελάιρας (75' Άλεξ Κωνσταντίνου), Κολοκούδιας (66' Νεάγκου), Μάατσι (88' Φούσκο), Μακρίεφ

ΑΕΖ: Σωφρονίου, Σάσι, Σεμέδο, Οζίας, Στυλιανού, Κυριάκου, Μαμμίδης, Φελισιέν, Ντο Σάντος, Αντρέου, Σκόπλιακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα