Είσοδος στις κερκίδες ΓΣΠ και "Παπ", μέσω του κινητού!

Ομόνοια και Ανόρθωση ανακοίνωσαν ότι τίθεται σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο με κινητό.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Η Ομόνοια σε συνεργασία με την Hellenic Technical Enterprises Ltd και τις Αρχές του σταδίου ΓΣΠ, ανακοινώνουν ότι τίθεται στη διάθεση του φίλαθλου της Ομόνοιας η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, για iOS και android,

με την επωνυμία "Theasis Ticket".

Η Hellenic Technical Enterprises, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών φιλάθλων, έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη της εφαρμογής "Theasis Ticket", μέσω της οποίας ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί μέσω του έξυπνου κινητού του (smart phone) να εισέλθει στο γήπεδο.

Για να γίνει εφικτό αυτό, ο φίλαθλος θα πρέπει προηγουμένως να εξασφαλίσει εισιτήριο, είτε από τα εκδοτήρια της ομάδας, είτε μέσω διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτεί εκτυπωμένο εισιτήριο. Έπειτα, ο φίλαθλος θα μπορεί να εισέλθει στην κερκίδα για την οποία εξασφάλισε εισιτήριο, βάζοντας το τηλέφωνό του στους ειδικούς σαρωτές που βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου ΓΣΠ.

Η εγκατάσταση και η χρήση της εφαρμογής "Theasis Ticket" παρέχεται δωρεάν και επιτυγχάνεται πολύ εύκολα, μέσω του google store ή του apple store, υπό την αναζήτηση «theasis ticket».

Για να εισέλθει ο φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην εφαρμογή "Theasis Ticket", θα χρειαστεί να καταχωρήσει την Ηλεκτρονική Διεύθυνση και το Συνθηματικό που χρησιμοποιεί για να εισέλθει στο Online Ticketing του Σωματείου. Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το Online Ticketing του Σωματείου, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην υπηρεσία - ώστε να είναι εφικτή η χρησιμοποίηση του "Theasis Ticket" - κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22025429 / 7777 1948.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους φιλάθλους που επισκέπτονται το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ότι χάρις στην εφαρμογή (application) που ανέπτυξε η συνεργάτης μας «Hellenic Technical Enterprises LTD» η πρόσβαση στο γήπεδο γίνεται ακόμα ευκολότερη!

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας καθώς και οι κάτοχοι ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Theasis Tickets τόσο σε Android όσο και σε iOS συσκευές, να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό τους και να «φορτώσουν» το εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας τους στο κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή τους.

Κατά συνέπεια, η είσοδος στο γήπεδο θα απλοποιηθεί σημαντικά, αφού θα μπορεί να γίνει επικύρωση των εισιτηρίων μόνο επιδεικνύοντας την κινητή σας συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας εκτυπωμένα το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ενδεχομένως δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό και επιθυμούν να το πράξουν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 24634114 (κ. Λουκία Φράγκου), ώστε να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα εύκολα και γρήγορα.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 24821911.

Keywords
Τυχαία Θέματα