Είμαι ευχαριστημένος από το πώς πηγαίνουν τα πράγματα με το νέο προπονητή"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήρε την προσφορά του Αλέγκρι στην Γιουβέντους αλλά εξήγησε πως ο διάδοχός του, Μαουρίτσιο Σάρι, έχει ανεβάσει επίπεδο την βέκια σινιόρα και τον έχει απελευθερώσει.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν κάνει σύγκριση μεταξύ της περυσινής και της φετινής σεζόν για την Γιουβέντους.

Πέρα από τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στο ρόστερ μετά τις μεταγραφές

του καλοκαιριού, έγινε και αλλαγή στον πάγκο με τον Μαουρίτσιο Σάρι αντί του Μάσιμο Αλέγκρι, με τον Πορτογάλο να μη διστάζει να δηλώσει πως αισθάνεται πιο απελευθερωμένος στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Σάρι.

"Με τον Σάρι αλλάξαμε για να βελτιωθούμε. Εγώ έχω περισσότερη ελευθερία. Αλλάξαμε πολύ, βελτιωθήκαμε, υπάρχουν ακόμα πράγματα να διορθώσουμε αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Με τον Αλέγκρι κάναμε μία εξαιρετική δουλειά αλλά με τον Σάρι βελτιωθήκαμε. Ναι, άλλαξε λίγο ο τρόπος παιχνιδιού μου, προσπαθώ πάντα να πηγαίνω και να παίζω σε χώρους του γηπέδου όπου αισθάνομαι καλύτερα.

Μου αρέσει να έχω ελευθερία κινήσεων", τόνισε ο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με την Λοκομοτίβ Μόσχας για την 3η αγωνιστική του Champions League, και συνέχισε:

"Μου αρέσει αυτά που μου ζητάει να κάνω στο γήπεδο. Σε σχέση με το παρελθόν δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, είμαστε πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας, κινούμαστε με διαφορετικό τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς πηγαίνουν τα πράγματα με τον νέο προπονητή".

Όσον αφορά δε τα επόμενα ρεκόρ που θέλει να καταρρίψει, με δεδομένο πως έσπασε ήδη το φράγμα των 700 τερμάτων στην επαγγελματική καριέρα του (σ.σ. κόντρα στην Μπολόνια πέτυχε το γκολ Νο 701), ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπογράμμισε:

"Τα 700 γκολ είναι ήδη κομμάτι του παρελθόντος. Τώρα θα πρέπει να σκεφτούμε αυτό που θα συμβεί, αλλά όπως έχω ήδη πει, δεν είναι το σημαντικότερο πράγματα τα ατομικά ρεκόρ. Θέλω να παίζω για να κάνω την Γιουβέντους και την εθνική Πορτογαλίας να νικούν".

Η εκτίμηση πάντως είναι αμοιβαία όσον αφορά στους Ρονάλντο και Σάρι αφού στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Γιουβέντους έπλεξε το εγκώμιο του CR7, κάνοντας λόγο για έναν παίκτη που δείχνει και σε πνευματικό επίπεδο πως είναι ο κορυφαίος όλων.

"Ο Ρονάλντο έχει μία εκπληκτική νοοτροπία και ξέρει να θέτει στόχους τόσο όσον αφορά εκείνον όσο και την ομάδα. Όταν πέτυχε το 700ο γκολ, σκεφτόταν το 800ο.

Πιστεύω πως είναι σημαντικός για όλους εμάς και ζούμε γύρω του, επειδή μας μεταδίδει την αξία του. Με κάνει να καταλαβαίνω πως είναι διαφορετικός ως προς την νοοτροπία σε σύγκριση με τους άλλους: έχει κάτι παραπάνω", δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των μπιανκονέρι.

πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα