Ατρόμητος – Αναστασίου: Προλαβαίνει την παρέλαση;

Ατρόμητος – Αναστασίου: Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του Ατρόμητου προς τον Γιάννη Αναστασίου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι ήταν ιδιαίτερα έντονες. Ο ίδιος στις δηλώσεις του είπε εύλογα ότι «ακόμη είμαστε στην 7η αγωνιστική και θέλει χρόνο για να βρει η ομάδα ρυθμό και ταυτότητα», ωστόσο για τον κόσμο αυτά είναι ψιλά γράμματα. Οπότε το ερώτημα που τίθεται, είναι ξεκάθαρο: Προλαβαίνει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Άλλοι λένε ότι ο Σάββας Παντελίδης

αναλαμβάνει άμεσα. Έχει ήδη μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό και έχουν συμφωνήσει σε όλα. Το θέμα είναι το πώς θα λυθεί το συμβόλαιο του Αναστασίου. Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη εκδοχή που λέει ότι ο νυν προπονητής του Ατρόμητου μπορεί να πάρει παράταση μέχρι το ματς με τον Πανιώνιο, παραμονή της επετείου του «ΟΧΙ». Πάλι, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει παρέλαση. Ή μάλλον είναι βέβαιο ότι αν δεν νικήσει τους Νεοσμυρνιώτες, θα αποχωρήσει. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες.

Τέλος ο Αντωνίου από την Λαμία

Σε αναζήτηση προπονητή πάντως βρίσκεται η Λαμία που έλυσε τη συνεργασία της με τον Σωτήρη Αντωνίου (φωτό πάνω) μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-0. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που οδήγησε τη διοίκηση σε αυτή την απόφαση αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα. Βασικός υποψήφιος για αναλάβει στη θέση του Αντωνίου είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος είχε φύγει για τον ίδιο λόγο στις αρχές της περιόδου από τον Πανιώνιο.

Αν προσθέσουμε τον Λουίς Κάστρο που έφυγε πρόσφατα από τον Παναιτωλικό, τον Σάββα Παντελίδη και τον Απόστολο Τερζή στον Άρη και τον Μιγκέλ Καρντόσο της ΑΕΚ οι ομάδες που έχουν αλλάξει πρόωρα προπονητές είναι πέντε. Χωρίς να συμπεριλάβουμε στη λίστα ΠΑΟΚ και ΑΕΛ που άλλαξαν προπονητές λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα