Βελόπουλος κατά Χρυσοχοΐδη για το "Joker": Πρέπει να παραιτηθεί

Την ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Twitter ότι θα παρακολουθήσει στον κινηματογράφο με τον 15χρονο γιο του την ταινία «Joker» σχολίασε ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος,

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προχώρησε στο συγκεκριμένο tweet εν μέσω της «θύελλας» που έχει ξεσπάσει μετά την επέμβαση της αστυνομίας σε δύο κινηματογράφους της

Αθήνας, έπειτα από την καταγγελία δύο γυναικών για την ύπαρξη ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν η επίμαχη ταινία (η οποία είναι ακτάλληλη για ανηλίκους). Η αστυνομία, έπειτα από έρευνα και αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανηλίκων, οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τους υπευθύνους των δύο κινηματογράφων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από προσωρινή εντολή της εισαγγελικής αρχής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Βελόπουλος εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχολιάζοντας: «Ο υπουργός που είναι ο άνθρωπος που πρέπει να εφαρμόζει το νόμο λέει δημοσίως ότι θα παραβιάσει το νόμο».

«Είναι ο άνθρωπος που με την αστυνομία εφαρμόζουν το νόμο. Και ο άνθρωπος αυτός δημοσίως παραβιάζει το νόμο», είπε και συνέχισε: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας επικοινωνιακός ελιγμός, ένα πυροτέχνημα για να ασχοληθούμε με αυτό και να αφήσουμε την υπόθεση των λαθροεισβολέων».

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Χρυσοχοΐδης θα παραβιάσει τον νόμο συνειδητά», ανέφερε ακόμη, επαναλαμβάνοντας: «Αν το εννοεί, πρέπει να παραιτηθεί. Δεν μπορεί να βγαίνει ο υπουργός και να λέει ''Εγώ θα παραβιάσω τον νόμο''».

Keywords
Τυχαία Θέματα