«Είμαι εδώ να παλέψουμε και για τους δύο τίτλους»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έχει προβεί ο Νταβίντ Μπαντία. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Πάφο και όχι μόνο.Οι δηλώσεις του Ισπανού: 

«Δεν είναι πρόβλημα για μένα το συμβόλαιο μέχρι τέλος της σεζόν. Είναι 11 παιχνίδια σύνολο και είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήρθα σε μεγάλη ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί και για τους δύο τίτλους».

«Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ, δεν διαπίστωσα θέμα ψυχολογίας. Μίλησα μαζί τους και είναι έτοιμοι να παλέψουν για όλα.

Έχουν υψηλό κίνητρο, το δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις»

«Ένας προπονητής δεν είναι μόνο στο τι σύστημα επιλέγει, αλλά και με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Το σύστημα που παίζαμε στον Εθνικό ήταν το 4-2-3-1, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να το εφαρμόσω στην ΑΕΚ. Έχουμε κατά νου το σχήμα, όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω τα πλάνα από τώρα. Τα κίνητρά μου είναι ίδια με αυτά της ΑΕΚ, συμβαδίζουν»

Για τον Ρόκα: «Είναι πολύ καλός επαγγελματίας ο Τσάβι Ρόκα, τον γνωρίζετε καλά εδώ στην Κύπρο, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο»

Για τα αγωνιστικά: «Περιμένουμε την αυριανή προπόνηση, αυτή την στιγμή υπολογίζουμε σε όλους για το ματς της Δευτέρας, όμως θα περιμένουμε και την αυριανή τελευταία προπόνηση».

«Όταν ήρθα στην Κύπρο ήρθα με διαφορετικούς στόχους σε άλλη ομάδα. Παλεύω για διαφορετικούς στόχους τώρα, η ΑΕΚ έχει στόχο την διάκριση στο πρωτάθλημα. Δεν το περίμενα αυτό, αλλά δεν παύει να είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

«Ήξερα από πριν το ρόστερ, πόσο ποιοτικό είναι και ατομικά και ομαδικά. Είναι απίστευτη η ποιότητα που υπάρχει. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα γι' αυτούς που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής. Ουσιαστικά, το επίπεδο της ποιότητας του ρόστερ θεωρείται στα κορυφαία του πρωταθλήματος. Είμαι εδώ να παλέψουμε και για το πρωτάθλημα κα το κύπελλο».

Πρώτο σχόλιο: «Είναι ευχάριστο που είμαι εδώ και είμαι προπονητής στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό το παιχνίδι για μας και είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα την Δευτέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα