«Εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο της Σόφιας Κύπριοι επιβάτες

Εγκλωβισμένοι στη Σόφια της Βουλγαρίας βρίσκονται Κύπριοι μετά από αναβολή της πτήσης του, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Sigmalive.

Συγκεκριμένα, επιβάτης της πτήσης από τη Σόφια στη Λάρνακα που θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο της Σόφιας το πρωί της Τετάρτης (16/5) καταγγέλλει ότι έχει αναβληθεί για αύριο το πρωί, ενώ κάνει λόγο για εγκατάλειψη από πλευράς εταιρείας των επιβατών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Κύπριου επιβάτη, η πτήση θα αναχωρούσε στις 06:15 το πρωί και ενώ είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνου τους

ανέφεραν ότι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος θα ξεκινούσαν στα επόμενα πέντε λεπτά. Όμως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετά από μία ώρα τους ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να εξέλθουν του αεροπλάνου γιατί το πρόβλημα δεν είχε λυθεί.

Οι επιβάτες, όπως καταγγέλλει ο Κύπριος, πήγαν πίσω στο αεροδρόμιο και περίμεναν ενώ δεν υπήρχε πληροφόρηση, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, από πλευράς εταιρείας.

Ο επιβάτης καταγγέλλει ότι τους συνέστησαν να περιμένουν γιατί δεν μπορούσαν να τους βρουν ξενοδοχεία, ενώ στην πόλη βρίσκονταν επίσημα πρόσωπα και είχαν κλείσει δρόμοι. Επίσης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο επιβάτης, τους προέτρεψαν να βρουν μόνοι τους ξενοδοχεία μέχρι τριών αστέρων και να τα πληρώσουν με την υπόσχεση ότι θα τους έδιναν αργότερα την αποζημίωση. Όμως ο επιβάτης διερωτάται πώς θα μπορούσε να πληρώσει κάποιος, εάν δεν είχε λεφτά.

Στην εν λόγω πτήση, όπως αναφέρει ο επιβάτης, ανάμεσα στους 160 επιβάτες βρίσκονταν πολλοί Κύπριοι, κάποιοι με οικογένεια και παιδιά. Επίσης, αναφέρει ότι για μια επιβάτιδα με σπασμένο πόδι είχε προνοήσει η αεροπορική εταιρεία και της βρήκαν ξενοδοχείο.

Λόγω της κατάστασης δεν έλειψαν οι εντάσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, λόγω φωνών χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να τους απομακρύνει από τις κάποιες πύλες επιβίβασης.

Τέλος, αναφέρει ότι περίπου 20 άτομα παρέμειναν στο αεροδρόμιο, ενώ οι υπόλοιποι είχαν φύγει για να βρουν κάποιο ξενοδοχείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία μας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε η καθυστέρηση ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που έγιναν από πλευράς επιβατών.

Η πτήση αναμένεται να αναχωρήσει αύριο το πρωί από το αεροδρόμιο της Σόφιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα