Στα 220 εκατ. ευρώ το κόστος της Μαρίνας Αγίας Νάπας (vid)

Μερικούς μήνες πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της κατασκευής του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου για την επαρχία Αμμοχώστου τα νέα γραφεία της εταιρείας είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες στην Αγία Νάπα.

Καθώς το μεγαλεπήβολο έργο, που ξεπερνά τα 220 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη, σε μια όμορφη τελετή, παρουσιάστηκαν τα νέα γραφεία πωλήσεων της εταιρείας.

Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο στον οποίο

οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν αλλά και να παρακολουθούν την εξέλιξη του εντυπωσιακού έργου μέσω εικονικής πραγματικότητας.

Κατά την εκδήλωση εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Makronissos Marina Σταύρος Καραμοντάνης παρέδωσε στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο τρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα εξυπηρετούν, με οικολογική, μάλιστα, συνείδηση, τις ανάγκες του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαρίνα θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα πρώτα σκάφη το καλοκαίρι του 2019, ενώ το έργο ολοκληρωτικά θα παραδοθεί το 2021.

Μέχρι στιγμής έχει πωληθεί πέραν του 60% του ανατολικού πύργου 26 ορόφων, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τις 29 πολυτελείς επαύλεις που θα ανεγερθούν, μερικές εκ των οποίων σε ένα εντυπωσιακό τεχνητό νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα