Έφτασε ο Σάβιτς, ξεκινά το παζάρι

Μολονότι είχε άδεια έως τα μέσα του τρέχοντος μήνα, ο Βουγιαντίν Σάβιτς αφίχθηκε σήμερα στην Κύπρο από τη Σερβία, όπου βρισκόταν υπό αυτοπεριορισμό λόγω του ότι είχε βρεθεί θετικός σε ιατρικό έλεγχο για τον κορωνοϊό.

Η επιστροφή του 30χρονου κεντρικού αμυντικού σηματοδοτεί ουσιαστικά και την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το μέλλον του. Ο ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να… αφαιρέσει από τον προϋπολογισμό του το «βαρύ» συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος όμως

εκτιμάται πως δεν θα παραιτηθεί εύκολα από τα όσα του εξασφαλίζει η δέσμευσή του με το σύλλογο (σ.σ. «τρέχει» έως το καλοκαίρι του 2022).

Διέξοδο στους «γαλαζοκιτρίνους» θα μπορούσε να δώσει η εμφάνιση ενδιαφερόμενης ομάδας (ή ενδιαφερόμενων ομάδων) για την απόκτηση του Σάβιτς, ωστόσο με τα οικονομικά δεδομένα στο πρώτο μεταγραφικό παζάρι μετά την πανδημία κάτι τέτοιο φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο.

Προκειμένου συνεπώς να αποφύγει την καταβολή μιας παχυλής αποζημίωσης για τη λύση του συμβολαίου ή (ακόμη χειρότερα) την πληρωμή ενός ποδοσφαιριστή που δεν θα υπολογίζεται και αγωνίζεται, η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» θα πρέπει να επιδείξει πειθώ και ευελιξία στις επικείμενες διαπραγματεύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα