Έφτασε μία ανάσα από την ΑΕΚ Αθηνών ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε πολύ κοντά στην ΑΕΚ Αθηνών, όμως αλλαγή του κλίματος που έφερε ο Κωστένογλου στην ομάδα και οι εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Τραπεζούντα και Αστέρα Τρίπολης έγειραν την πλάστιγγα προς την παραμονή του Ελλαδίτη προπονητή. Ο Ίλια Ίβιτς είχε προτείνει τον συμπατριώτη του στον Μελισσανίδη, αφού έκρινε ότι ήταν μία περίπτωση που ίσως είχε επιτυχία για την ΑΕΚ, όμως αφού δεν προέκυψε η συνεργασία των δύο πλευρών τότε δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά.

Το απόσπασμα από την

ιστοσελίδα to10.gr για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

"... Ο Ιβιτς είχε συζήτηση και με έναν συμπατριώτη του προπονητή. τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 57χρονος τεχνικός, που είναι άνεργος εδώ και ενάμιση χρόνο, μετά τη δεύτερη απόλυσή του από την Αλ-Νασρ των ΗΑΕ, έφτιαξε το όνομά του με τον ΑΠΟΕΛ, κατέκτησε τίτλους και άλλαξε το επίπεδο του κυπριακού συλλόγου. Ο Ιβιτς μίλησε μαζί του, έκρινε ότι πρόκειται για περίπτωση που μπορεί να έχει επιτυχία στην ΑΕΚ και τον πρότεινε στον Μελισσανίδη.

Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο Κωστένογλου θα κατάφερνε να οδηγήσει την Ενωση μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά και σε σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη. Αποτελέσματα που έκαναν την ΑΕΚ να ανακοινώσει επίσημα ως πρώτο προπονητή τον Ελληνα τεχνικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα