Κύπρος: «Εγκλωβίστηκαν» επιβάτες λόγω απεργίας των ΒΕ-«Μας εγκατέλειψαν...»

Μια οικογένεια από τη Βρετανία βρέθηκε «εγκλωβισμένη» στην Κύπρο λόγω της απεργίας των Βρετανικών Αερογραμμών. Να σημειωθεί ότι από τη 48ωρη απεργία επηρεάζονται πέραν των 195.000 επιβατών, ενώ έχουν ακυρωθεί πτήσεις από και προς Κύπρο.

 Η εν λόγω

οικογένεια έφτασε στην Κύπρο για συγγενικό γάμο, ενώ μετά την εξαγγελία της απεργίας κατηγόρησε τις Βρετανικές Αερογραμμές ότι «δεν τους ενδιαφέρει», αφού ακυρώθηκε η προγραμματισμένη τους πτήσεις για επιστροφή στη Βρετανία.

Η Georgina Chapman, μητέρα δύο παιδιών από το Hertfordshire, είπε στο Sky News ότι η εταιρεία τους είχε προσφέρει πτήση για επιστροφή στις 12 Σεπτεμβρίου αλλά με αυτό τον τρόπο θα έχαναν τη δουλειά τους που είχαν προγραμματίσει στις 11 Σεπτεμβρίου και αυτή η απρόσμενη εξέλιξη θα τους κοστίσει περισσότερες από £2,000.

«Αφού προσπαθήσαμε να καλέσουμε τις Βρετανικές Αερογραμμές πάνω από 3000 φορές, με δάκρυα στα μάτια και έχοντας ξοδέψει εννέα ώρες από τις διακοπές μας, τελικά πήραμε απάντηση ότι δεν έχουμε δικαίωμα για τίποτα», ανέφερε η Chapman στο Sky News.

Όπως καταγγέλλει στο ίδιο μέσο θα την αποζημιώσουν μόνο για ένα μέρος της αξίας του εισιτηρίου της, ενώ με τη νέα ημερομηνία είναι αναγκασμένη να πληρώσει για τη διαμονή της για άλλες τρεις ημέρες στην Κύπρο.

Ο σύζυγός της δήλωσε στο ίδιο μέσο: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν νομίζω οι Βρετανικές Αερογραμμές ενδιαφέρθηκαν για τους πελάτες τους. Μας εγκατέλειψαν εδώ πανικοβλημένους να ψάχνουμε τρόπο να γυρίσουμε στο σπίτι μας».

Οι Βρετανικές Αερογραμμές απολογήθηκαν στους επιβάτες τους, αναφέροντας ότι καταλαβαίνουν την οργή και την αναστάτωση που προκάλεσε η απεργία στους πελάτες μας.

Να σημειωθεί ότι οι αερογραμμές είχαν προετοιμαστεί πριν από εβδομάδες για την απεργία και είχαν προειδοποιήσει τους επιβάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα