Εύκολες νίκες για Ομόνοια και Pokka ΑΕ Καραβά

Εύκολες νίκες πέτυχαν Pokka ΑΕ Καραβά και Ομόνοια απέναντι σε Ανόρθωση και Εθνικό Λατσιών αντίστοιχα με 3-0 σετ.


Τη νίκη της 8ης αγωνιστικής πέτυχε η Pokka ΑΕ Καραβά η οποία στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Την ίδια ώρα κέρδισε τους Βαρωσιώτες με το ίδιο σκορ της ήττας τους την πρώτη αγωνιστική στο «Θεμιστόκλειο». Αντίθετα, η Ανόρθωση συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα

στο πρωτάθλημα και η θέση της στην τετράδα δεν είναι αυτή τη στιγμή εξασφαλισμένη.

Οι φίλοι του βόλεϊ που ανέμεναν ο αγώνας να μετατραπεί σε ντέρμπι δεν έπεσαν έξω στο πρώτο σετ. Οι δυο ομάδες πάλεψαν με πείσμα για την κατάκτηση του σετ και η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη. Τελικά, οι πετοσφαιριστές της Pokka ΑΕ Καραβά εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη της Ανόρθωσης στα τελευταία στάδια κέρδισε το σετ με 25-21 και προηγήθηκε 1-0 στο κρίσιμο πρώτο σετ.. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο σετ όπου οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, αλλά πάλι οι «κιτρινόμαυροι» στα κρίσιμα σημεία και κέρδισαν με 25-20 κάνοντας το 2-0 παίρνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Pokka ΑΕ Καραβά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και κέρδισε εύκολα με 25-18 παίρνοντας τη νίκη με 3-0 σετ. Η Ανόρθωση εμφανίστηκε επηρεασμένη από την εξέλιξη των δυο πρώτων σετ και δεν ακολούθησε τον ρυθμό των «κιτρινόμαυρων». Να σημειωθεί ότι στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου της Ανόρθωσης και αντικαταστάθηκε στην εξάδα από τον Στρουγκάρεβιτς.

Με συνοπτικές διαδικασίες η Ομόνοια κέρδισε στο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία την φιλότιμη ομάδα του Καποδίστριας Εθνικού Λατσιών με 3-0 πετυχαίνοντας την όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» ήταν σοβαροί και καθάρισαν τον αγώνα απέναντι στους Λατσιώτες οι οποίοι προσπάθησαν αλλά η έλλειψη λύσεων και η διαφορά δυναμικότητας με την Ομόνοια δεν τους άφησε περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στον αγώνα και καθάρισε το πρώτο σετ με 25-09 και έκανε εύκολα το 1-0. Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Λατσιών ήταν πιο ανταγωνιστική, αλλά οι πρωτοπόροι έβρισκαν τις λύσεις και κέρδισαν με 25-14 κάνοντας το 2-0 στα σετ. Στο τρίτο σετ ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και η Ομόνοια κέρδισε με 25 -11 κάνοντας το 3-0 σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα