Εφημερίδα Βολκάν: Ζητά να κηρυχθεί ως «Μη επιθυμητό πρόσωπο» ο Κόλιν Στιούαρτ

«Μη επιθυμητό πρόσωπο» να κηρυχθεί ο Κόλιν Στιούαρτ ζητεί στα κατεχόμενα με σημερινό της πρωτοσέλιδο η τ/κ εφημερίδα Βολκάν «γιατί πρέπει να σπάσει το παιχνίδι της ε/κ διοίκησης και του Στιούαρτ να σφετεριστούν γη που δικαιωματικά μας ανήκει».

Σύμφωνα με το κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όσο οι λεπτομέρειες της συμφωνίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας  η Βολκάν υποστηρίζει ότι γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ

στην Κύπρο και η ε/κ πλευρά προσπαθούν ν’ αλλάξουν το ειδικό καθεστώς της Πύλας και να σφετεριστούν – όπως γράφει – εδάφη στην νεκρή ζώνη που η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ανήκουν στο ψευδοκράτος.

Η Βολκάν χαρακτηρίζει τον κ. Στιούαρτ «συνεργάτη των Ε/κ» και γράφει για στοιχεία της συμφωνίας για την Πύλα που απέκρυψε από τους «θεσμούς» του ψευδοκράτους και γι’ αυτό υποστηρίζει ότι δεν πρέπει πλέον να γίνει αποδεκτός στα κατεχόμενα και από «αξιωματούχους» του ψευδοκράτους.

Να σημειωθεί ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Βολκάν έρχεται την επομένη των συνεντεύξεων που ο Ειδικός Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ έδωσε στην Γενί Ντουζέν και τον Πολίτη. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα