Έδωσε ζωή με το θάνατο του ο 19χρονος Γρηγόρης

Ζωή σε πάσχοντες συνανθρώπους μας  έδωσε ο 19χρονος εθνοφρουρός  και ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Γρηγόρης Πική από το Τραχώνι, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του το πρωί στο νοσοκομείο Λευκωσίας , όπου νοσηλευόταν, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο άτυχος Γρηγόρης  τραυματίστηκε  κρίσιμα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Κάτω από άγνωστες συνθήκες  το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρεξέκλινε της πορείας του  και συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν εξ αντιθέτου, στο οποίο επέβαιναν ένας 21χρονος και μια 16χρονη.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο

νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα το πρωί.

Αφού διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη, οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, δωρίζοντας τα όργανα του σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου εθνοφρουρού θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργήσει επί της σορού του, στις 11 το πρωί, στο νοσοκομείο Λευκωσίας, η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο, στη μια το μεσημέρι  από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στο Τραχώνι. Παράκληση της οικογένειας του 19χρονου, είναι όπως όλοι οι φίλοι του να φορέσουν άσπρα μπλουζάκια.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα