«Έχουμε υποχρέωση να πάρουμε τη νίκη» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την ανάγκη για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες σημείωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. Στόχος του Απόλλωνα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο από ένα σερί νικών θα επιτευχθεί ο στόχος. Στο Κολόσσι θα βρεθεί και σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κίρζης.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό

Πρώτη τοποθέτηση: «Εμείς αφήσαμε πολύ γρήγορα τον αγώνα με τον Ερμή. Αλίμονο αν μέναμε εκεί. Έχουμε υποχρέωση να φανούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στο κοινό μας να πάρουμε τη νίκη»

Για

την ομάδα: «Πάντοτε ο Απόλλωνας όποτε είναι λαβωμένος είναι πιο επικίνδυνος. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ έρχεται στην Λεμεσό για να κερδίσει. Έχουμε ποδοσφαιριστές προσωπικότητες και έχουμε πιθανότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε και προετοιμαζόμαστε για μια εβδομάδα»

Για τον κόσμο: «Θα είναι γεμάτη η εξέδρα μας. Όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της».

Για την επιστροφή Σανγκόι: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής ηγέτης. Με προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Δίνει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Όμως αυτά είναι θεωρητικά. Είναι 11 εναντίον 11 και θέλουμε μόνο τη νίκη. Ο καιρός πέρασε και ο Σανγκόι είναι πανέτοιμος για να επιστρέψει».

Για την αγωνιστική εικόνα: «Το κενό του Βασιλείου μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Τη θέση του Αντράντε θα πάρει ο Οουόν. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι καλυμμένες»

Keywords
Τυχαία Θέματα