ΑΕΛ: Παίζονται πολλά…

Μπορεί οι αγώνες των ημιτελικών κυπέλου να είναι προγραμματισμένοι για τον Απρίλιο ωστόσο μέχρι τότε πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην ΑΕΛ. Ειδικά στα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα θα είναι μια ευκαιρία τόσο για τους ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως για τον τεχνικό της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου να δει από ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί στην νέα χρονιά.

Το τονίζουμε, είναι κάπως γρήγορα για τέτοιες σκέψεις αλλά είναι από τις ευκαιρίες

της τεχνικής ηγεσίας να δει καλύτερα το ρόστερ της και ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταπεξέλθουν στη νέα και απαιτητική χρονιά για την ομάδα της Λεμεσού.

Το φετινό στραπάτσο σίγουρα δεν πρέπει να επαναληφθεί και όλοι στην ΑΕΛ δουλεύουν προς σ’ αυτή την κατεύθυνση. Το σίγουρο είναι πως η φετινή πορεία της ομάδας δεν αρμόζει στην ιστορία της. Δηλαδή να αγωνίζεται στον όμιλο του υποβιβασμού. Όσα προβλήματα αγωνιστικά και μη αν έχει η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να τα ξεπεράσει προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην οικογένεια και να μπει στη νέα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο στόχος, η κατάκτηση του κυπέλλου είναι εκεί και σίγουρα όλοι θα δώσουν τη δική της «μάχη», προκειμένου αυτή η δύσκολη χρονιά να μην πάει χαμένη. Έστω και με αυτόν τον τρόπο (την κατάκτηση του κυπέλλου) η ΑΕΛ θα βγει κερδισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα