Εμπλοκή Αμπιντάλ στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν

Περίεργη και απροσδόκητη εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κεϊρά Χαμραουί στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ!

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να κληθεί για κατάθεση ο Ερίκ Αμπιντάλ στην έρευνα που γίνεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού της  της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κεϊρά Χαμραουί!

Η βασική ύποπτη που ήταν η Αμινάτα Ντιαλό αρνείται ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση

που περιπλέκεται πλέον αρκετά.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Γαλλίδας εισαγγελέως Μαριβόν Καγιμπότ τόσο ο Ερίκ Αμπιντάλ όσο και η σύζυγος του Χαγέτ πρόκειται να κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση που ενδέχεται να έχει και ερωτικό υπόβαθρο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της Ντιαλό, λίγες ημέρες πριν την επίθεση φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν πρώην σύντροφο της Χαμραουί από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα (2018-21), που φέρεται να της είπε ότι το θύμα «του κατέστρεψε την ζωή».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Le Monde το τηλέφωνο της Κεϊρά Χαμροαυί ήταν δηλωμένο με το όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ, κάτι για το οποίο ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πίσω από τα κίνητρα της επίθεσης προς την αθλήτρια της Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει πια έντονη η οσμή της εκδίκησης, ενώ οι γαλλικές διωκτικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι πίσω από αυτή την ασυνήθιστη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμπλοκή Αμπιντάλ, Παρί Σεν Ζερμέν,ebloki abintal, pari sen zermen