Εμπειρία ή ενθουσιασμό;

Το γράψαμε αρκετές φορές σε κάθε μετεγγραφική περίοδο καλοκαιριού για την Ομόνοια. τι θα προτιμούσε δηλαδή ο νέος προπονητής της ομάδας. Εμπειρία με παίκτες ποιότητας ή νεαρούς με ενθουσιασμό για να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα τους;

Η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια δοκίμασε τα πάντα. Και σχεδόν τα πάντα δεν της βγήκαν. Είτε ποιότητα , είτε ενθουσιασμός κάτι πάντα χαλούσε στην μέση. Έμεινα 4-5 ποδοσφαιριστές και ξανά κτίσιμο από την αρχή. Όπως φυσικά και φέτος.

Ωστόσο φέτος υπάρχει και τεχνικός διευθυντής με σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό. Είναι αυτός που

θα βρει τον προπονητή και είναι αυτός που μαζί με τον προπονητή θα αποφασίσουν ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την ομάδα.

Στους πράσινους υπάρχει η εμπειρία και πάνω σ’ αυτούς θα κτίσουν οι Άνχελ Γκόμεζ και νέος προπονητής της ομάδα. Φυσικά υπάρχει και το ταλέντο αλλά και ο ενθουσιασμός από τους νεαρούς που πήραν τις ευκαιρίες τους στοιχείο το οποίος θα τους βοηθήσει.

Ο Άνχελ Γκόμεζ θα προσπαθήσει να παντρέψει τα δυο στοιχεία για μια διαφορετική Ομόνοια. Μια Ομόνοια η οποία θα πρέπει να έχει ζωντάνια και ψυχή για να μπορέσει να μπει και πάλι σε πορεία πρωταγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο SPORTIME

Keywords
Τυχαία Θέματα