Δυο κεκλεισμένων σε ΑΠΟΕΛ, μία σε ΑΕΛ

Βαριά καμπάνα για ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΑΠΟΕΛ και ένα αγώνα η ΑΕΛ για όσα έγιναν στον μεταξύ τους αγώνα.

Οι αποφάσεις της Δικαστικής:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ

Λεμεσού:(α) για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο. Η Δικαστική Επιτροπή θα εκδόσει τις επόμενες ημέρες το πλήρες κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης.(β) για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 20 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.(γ) για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση:Πρόστιμο.(δ) για ανάρτηση πανό υβριστικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.(ε) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2014-2015 ΑΕΛ Λεμεσού– ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/11.01.2015.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:(α) για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο. Η Δικαστική Επιτροπή θα εκδόσει τις επόμενες ημέρες το πλήρες κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης.(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο. (γ) για ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (γ) 2 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο. Η Δικαστική Επιτροπή θα εκδόσει τις επόμενες ημέρες το πλήρες κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης.(δ) για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 1 λεπτό και αργότερα κατά 20 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.(ε) για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.(στ) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.(ζ) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠΑπόφαση: Πρόστιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα