Ομόνοια: Τώρα χρειάζεται ο κόσμος

Ο κόσμος της Ομόνοιας απέδειξε πολλές φορές πόσο σημαντικός είναι για την πορεία της ομάδας και όχι μόνο. Όταν βρέθηκε στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της, ήταν εκεί και στάθηκε δίπλα της δίνοντας κάτι από το υστέρημα του.

Πόσο μάλλον όταν δίνει την βροντερή του παρουσία στο γήπεδο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος κέρδισε παιχνίδια που οι ποδοσφαιριστές δεν έπιασαν καλή απόδοση. Ο κόσμος βλέπει την βελτίωση της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές και θεωρείται δεδομένο ότι στην πιο κρίσιμη καμπή θα βρίσκεται στο πλάι της ομάδας.

Το πρόγραμμα της Ομόνοιας λέει Δόξα και ακολούθως

Αγία Νάπα σε δυο παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει για να κρατηθεί στα ψηλά και παράλληλα να εκμεταλλευτεί απώλειες των υπολοίπων. Η Ομόνοια κλείνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τρία ντέρμπι στα οποία ο κόσμος καλείται να δώσει το παρών του και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη. Με Απόλλων, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται την στήριξη του κόσμου έτσι ώστε να πάρουν το ζητούμενο και να δουν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα

Keywords
Τυχαία Θέματα