Έρχονται σύννεφα στον κυπριακό ουρανό

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται

παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 20 στα δυτικά παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με συννεφιά, η οποία αναμένεται να δώσει κατά τόπους μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα