AΠΟΕΛ: Και τώρα δυναμίκη και ηρεμία

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε ξανά σημαντικό προβάδισμα , τέσσερις στροφές πριν από το τέλος. Η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και η ισοπαλία της ΑΕΚ στο Τσίρειο , έφερε τη διαφορά να αυξάνεται στο +4 .

Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό βήμα για τους ''γαλαζοκίτρινους'' στην προσπάθεια τους , για την κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος. Παράλληλα όμως το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά ή ακόμη και να την αυξήσουν, την επόμενη αγωνιστική. Ο ΑΠΟΕΛ

θα κληθεί να περάσει ανώδυνα το εμπόδιο της αιωνίου αντίπαλου του Ομόνοιας. Όμως πριν από αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα , που ίσως να είναι και ο πιο καθοριστικός για την πορεία προς τον τίτλο , θα προηγηθεί ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Ο ΑΠΟΕΛ αν θέλει να διεκδικήσει και το τρίτο σερί Νταμπλ θα πρέπει να περάσει να πάρει την πρόκριση προς τον τελικό μέσα στο Τσίρειο.

Αυτή η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνα και η άυξηση της διαφοράς θα επαναφέρει την ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ. Στα δύο σημαντικά ραντεβού που ακολουθούν ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να δείξει χαρακτήρα και στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να είναι κυρίαρχος για ακόμη μια φορά.

Στο αποψινό αγώνα είναι σημαντικό ότι τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεχάστηκαν , βγήκαν από την ναφθαλίνη και έστειλαν τα δικά τους σημαντικά μηνύματα , ότι όλοι μπορούν να προσφέρουν για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ , προς τους τίτλους και στις διακρίσεις. Αναφερόμαστε φυσικά στους Στίλιτς, Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα